Lasten sormiruoka-annos

Pienimmille ruokailijoille keitettyä porkkanaa ja parsakaalia.

Lisänä kurkkua ja cantaloupemelonia.

Sormiruoka-annokseen lisänä kanan rintafileetä 3,50€
Hinta:
1,50 €

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (12)

Onnistunut annos Arvioinut: Kolmenlapsenäiti
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Sujui omakin ruokailu hyvin kun 11kk söi innoissaan herkkuja lautaselta eikä tarvinut sosetta kaivaa repusta. Otettiin kanaa lisäksi joka osoittautui suureksi herkuksi. Melonit vähän haastavia syödä kokonsa puolesta, mutta muuten oikein hyvä annos. (Arvioitu 10.7.2020)
Iloinen yllätys!Arvioinut: Virkistynyt äiti
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Hienoa, että myös pikkuruokailijat oli huomioitu näin kivasti. Koko porukan ravintolareissu meni mukavasti, kun tyttö 9 kk keskittyi omiin herkkupaloihinsa. (Arvioitu 28.6.2020)
Paljon kehitettävääArvioinut: Mamma
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Kiva kun perheen pienimmät on huomioitu sormiruoka annoksella ja hintakin kohtuullinen tälle mutta ruuan muodossa ja valmistus tavassa olisi parannuksen varaa. Kurkut ja porkkanat olisi helpompi ruokailla kun ne olisi tikkuja ja kurkku olisi kuorittua (aikuisen ihmisen etusormi on hyvä mitta tikulle), melonit on pienia palasia ja ne jäi syömättä hankalan koon vuoksi, parsa oli kyllä sopivan kypsää mutta pitemmän varren sai jättää jotta syöjällä olisi helppo ottaa kiinni parsasta.
Ruokailija oli 9kk ikäinen. (Arvioitu 1.6.2019)
Loistava ideaArvioinut: noramatilda
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Oli kyllä mukava käydä syömässä lappeenrannassa kun 1vuotias tyttäremne oli mukana ensimmäistä kertaa ravintolassa, kun sai tilata myös pienokaiselle tämän mainion annoksen, hän naposteli ja maisteli innoissaan ateriaansa ja me saimme syödä rauhassa omamme (Arvioitu 1.4.2019)
LoistavaaArvioinut: Onnellinen äiti
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Positiivinen yllätys listalla. Ei tarvinnut soseita kaivaa laukusta. Tyttö nautti annoksesta ja silmin nähden oli onnellinen ja tyytyväinen ruokaansa. Eikä meidän jättämä sotku haitannut henkilökuntaa. (Arvioitu 20.4.2018)
Mahtava juttu!Arvioinut: Äippä
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Poika 9kk ja listalta ruokaa, todella hienoa! Ruokaillaan kyllä ehdottomasti toisenkin kerran!! (Arvioitu 11.3.2018)
Kiva kun vauvat huomioituArvioinut: 8kk sormiruokailija
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Ravintola valikoitui sormiruoka-annoksen perusteella. Lapsi tykkäsi annoksesta kanalla. Äiti ihmetteli salaatinlehteä, jota lapsi ei vielä saa syödä. Annos himppu pieni suursyömärille, mutta omia maissinaksuja lisänä. Suosittelen. (Arvioitu 7.11.2017)
Mahtavaa!Arvioinut: Anna
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Ihanaa että huomiotte perheen pienimmät. 8 kk ikäinen tyttömme tykkäsi kovasti ja ihan sen takia että vauva on näin hienostihuomioitu niin 6 henkinen perheemme syö usein teillä. (Arvioitu 18.7.2017)
Hyvä annosArvioinut: äiti
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Hienoa, että pienimmätkin on huomioitu. (Arvioitu 11.1.2017)
LoistavaArvioinut: Anu
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
++ (Arvioitu 21.11.2016)
Laadukas ja edullinenArvioinut: Tinzu
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Mukava annos pienelle ruokailijalle. Ihanaa, että pienimmätkin on huomioitu! Meidän 1 v touhuajalle tämä ei ihan lounaaksi riitä, joten reiluja annoksia syövälle liikkujalle parempi valinta on isompi annos. Itse tilasimme tämän kaveriksi pelkän tortillalätyn niin ruoka riitti. (Arvioitu 19.11.2016)
suosittelen!Arvioinut: sormiruokailijan äiti
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
9kk ikäinen lapseni tykkäsi kovasti sormiruoka annoksestaan, erityisesti parsakaali oli herkkua. Mahtavaa, että myös perheen pienimmälle löytyi listalta jotain, tulemme ehdottomasti uudelleen pelkästään jo tämän takia. (Arvioitu 18.10.2016)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lasten sormiruoka-annos

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Takeaway