Tietosuoja ja evästeet

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Pancho Villa Finland Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.
Laadittu 20.05.2018.
Viimeisin muutos 24.05.2018.


1. Rekisterinpitäjä

Pancho Villa Finland Oy
Y-tunnus: 2281478-5
Aurinkorinteentie 25, 33480 Ylöjärvi
Puhelinnumero: 050 5233 369


2. Yhteydenotot

Kaikissa tietosuojakysymyksissä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse rekisteri@panchovilla.fi


3. Rekisterin nimi

Pancho Villa Finland Oy:n sidosryhmärekisteri


4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on asiakassuhde, työsuhde tai joissain tapauksissa henkilön suostumus.


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ovat:
- toiminnan ja palveluiden kehittäminen
- asiakassuhdeviestintä ja asiakassuhteen ylläpito
- rekrytointi
- oikeudellisten velvoitteiden täyttäminen (mm. kirjanpitolain osalta).

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.


5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys tai organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), verkkoyhteyden IP-osoite, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin tuotteisiin sekä palveluihin liittyvät tiedot kuten asiakaspalautteet ja arvostelut, rekrytointiin liittyvät tiedot kuten CV:t, työhistoria ja työkokemustiedot.


6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan mm. nettisivustoa käytettäessä, nettilomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas, työntekijä tai muu sidosryhmään kuuluva henkilö luovuttaa tietojaan.


7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta muille tahoille markkinointitarkoituksiin.

Jos tuotteen toimitus, palvelun tuottaminen tai laki vaatii, luovutamme välttämättömät tiedot mm. seuraaville kolmansille osapuolille:
- taloushallintokumppanit
- sähköisten palveluiden tuottajat
- rekrytointikumppanit
- viranomaiset

Osa tiedoista kuten arvostelut ja asiakaspalautteet voidaan julkaista siltä osin kun on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja ei siirretä rekisterinpitäjän toimesta EU:n ulkopuolelle.


8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden ja alihankkijoiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.


9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti (esimerkiksi sähköpostitse) yllä mainitulle rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa pyyntöihin EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti (esimerkiksi sähköpostitse) yllä mainitulle rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


11. Evästeet

Eväste (cookie) on sivuston pieni, käyttäjän omalle päätelaitteelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien laitteita tai tiedostoja. Lisätiedot evästeistä Viestintäviraston sivulta.


Sivustollamme käytetään evästeitä palvelujen ja toimintojen tekniseen toteuttamiseen sekä kehittämiseen.

Käytämme Google Analytics -sovellusta saadaksemme tietoja sivuston käyttötavoista.
Lisätiedot Google Analytcisin tietosuojasta: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi

Käyttäjä voi sallia tai estää evästeiden käytön tietokoneellaan muuttamalla selaimen asetuksia. Monet toiminnot ja palvelut kuitenkin edellyttävät, että verkkosivusto tallentaa käyttäjän tekemät valinnat. Jos evästeet estetään, kaikkia sivuston toimintoja ja palveluja ei voida käyttää.