Combito Fajitas

Vehnätortilloja 10” (3 kpl yhdelle, 6 kpl kahdelle)
Talon guacamole-, ranskankerma- ja salsadipit. Tarjoillaan salaatin kera.

Valurautapannussa sipuli-paprikapaistosta ja kaksi valitsemaasi päätäytettä.

Yhdelle: 19,50 €
Kahdelle: 33,50 €

  • Grillattuja kasviksia
  • Chili con Vege
  • Vuohenjuustoa
  • Blackened Cajun -kanaa
  • Ylikypsää possua
  • Blackened Cajun -naudan ulkofileetä
  • Chili con Pork ylikypsästä possun niskasta
  • Blackened Cajun -possun ulkofileetä


  • Tortillat myös gluteenittomina. Kysy lisää tarjoilijalta.
Hinta:
19,50 €

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (19)

Maistuvaa oliArvioinut: Neppi
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Monipuolinen annos, jonka kanssa voi vähän taiteilla. Kiva yhdistellä eri makuja. Annos on todella suuri, enkä ole koskaan loppuun jaksanut syödä. Grillatut kasvikset taivaallisia <3 (Arvioitu 11.7.2020)
Ihan ok Arvioinut: Karkki
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Tilattiin kahteen pekkaan kahden hengen annos, täytteinä kanaa ja possua. Molemmat pääraaka-aineet hieman pliisun makuisia, lisukkeissa olisi voinut olla hieman enemmän meksikolaista tulisuutta ja makua. Annoksesta riitti täytteitä just ja just 5 lättyyn, onneksi oli täyttävä setti kuitenkin. Ruuhka-aikana odoteltiin ruokia n.1h. Eli ihan ok, mutta en välttämättä ota toiste. (Arvioitu 16.2.2020)
Liian vähän lihaaArvioinut: Hk
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Ja olisin kaivannut jonkin sortin juustoa. (Arvioitu 11.2.2020)
Odottelun arvoinen ateria!Arvioinut: Karhu
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Herkullinen ateria, kana oli todella maukasta, samoin lisukkeet parilalla. Hyvät kastikkeet. Salaatti vähän mielikuvitukseton. Tortillaletut jätin syömättä, jolloin annos ei ollut liian täyttävä. Ravintola oli täynnä asiakkaita, joten odottelua oli yli puoli tuntia. (Arvioitu 12.10.2019)
ParasArvioinut: Vaappu79
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Vege con carne + kana = tähän mennessä paras panchon eväs. (Arvioitu 1.1.2019)
TykkäsinArvioinut: Marenki
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Naisihmiselle 3 tortillaa vähän liikaa, mutta otin loput kotiin. Kana ja chorizo oikein hyvät, sipulipaprika-paistos hyvää, ehkä vähän turhan öljyistä. Oikein maistuvaa kuitenkin. Otan toistekin. (Arvioitu 1.4.2018)
PettynytArvioinut: JV
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Koko ok. Possu oli todella mautonta ja lihaa annoksessa oli aivan liian vähän! Todella hyvää annoksessa oli guacamole ja salaatin yrttiöljy. En syö toiste tätä annosta. (Arvioitu 4.3.2018)
Love this one!Arvioinut: MM
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Syönyt kyseistä ruokalajia jo muutaman vuoden. Kokeillut myös muita, mutta tämä paras ja tähän aina päädyn... Koko, 2 tai 2 ja puol tortillaa menee, loput menee melkein hukkaan. MUTTA on isompiakin syöjiä kuin minä. Maku sopii minun makunystyröihini, mutta jo tottuneena pientä lisäpotkua voisi tarvita. Siis ruokaan, ei pelkkiin jalopenorenkaisiin. Syönyt annosta vain kolmessa ravintolassa, joten muista ei tietoa. Muut just uppoaa, mutta paistetut kasvikset/j.renkaat jää, joten niitä vähemmän, maun voisi siirtää muuhun. Esim. renkaita tarjolla kahdessa eri paikassa annoksessa. Mites jos tulisuus olisi säädettävissä esim. kastikkeissa? (Arvioitu 27.2.2017)
Aivan mahtavan hyvääArvioinut: Mape
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Kolmessa lätyssä oli aivan liikaa, joten vein yhden kotiin. Tarjoilija toi pakkauksen, jossa oli kätevä kuljettaa. Ihmettelenkin, miksi toiset valittaa, kun jää niin paljon syömättä, sillä loput voi ottaa mukaan. (Arvioitu 9.2.2017)
AArvioinut: zfda
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Reilun kokoinen annos, ja todella hyvää! Tilattiin tätä kotiin. Grillikasviksia oli riittävästi, mutta vuohenjuustoa jäin kaipaamaan lisää (olisi mielestäni saanut olla 2 palaa).
Muuten ihan sika hyvä ruoka, suosittelen. (Arvioitu 5.12.2016)
Tällä kertaa ei niin mahtavaaArvioinut: pachoponcho
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Edellinen annos oli eri paikassa, nyt kävimme Kangasalla. Oli sesonkihetki ja olimme varautuneet odottamaan, pitkän ajan päästä ilmoitettiin että on tapahtunut kokeilla erehdys ja tehty 1 annos yhdelle kun piti olla kahden yhteisannos. No sanoimme että ok. Itse en enää sitten jaksanut alkaa annoksen tultua ja siitä kanaa syötyämme marista että nauta ei ollut mediumia nähnytkään. Onneksi se oli mureaa sentään. Ihmettelenkin nyt jälkeenpäin miten annostamme korjailtiin kun vielä kypsyysastekin meni pieleen. Salaatti ja kaikki muuten ok ja hyvää. Virheen sattuessa pieni hyvitys voisi olla paikallaan, vaikka maissilastuja hieman odottajille. Ei ainakaan maksa paljon mutta tekee välittävän vaikutelman. (Arvioitu 13.11.2016)
PalauteArvioinut: Pettynyt
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Uudistuneen ruokalistan myötä kanafajitakset olivat pettymys. Ennen kanafajitakset olivat ylivertainen suosikki, mutta nykyään kana on maustettu uudella mausteella, joka peittää alleen kaikki muut maut. Myöskään guacamoledippi ei ole enää entisensä. Muutokset olivat huonoja! (Arvioitu 7.11.2016)
Maukas ja valtavaArvioinut: TS
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Otin annokseeni vuohenjuustoa ja kasviksia. Oli todella herkullista, mutta annos oli liian iso. Enkä nyt kuulu niihin, jotka vain vähän natustelevat ruokaansa, vaan pidän ihan reippaankokoisista annoksista. Tämä tapaus oli valtaisa. Harmittaa jättää ruokaa lautaselle tai vaihtoehtoisesti tunkea itsensä niin täyteen, että meinaa ratketa. (Arvioitu 4.11.2016)
MahtavaaArvioinut: pachoponcho
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Hyvää oli, nauta ja kana molemmat mureita ja maukkaita! Sipuli hyvin paistettua ja paprikaa sopivasti. Guacamole oli itse tehtyä ja herkullista, sitä ja ranskankermaa voisi olla enemmän ja salaattia vähemmän. Salaatti oli kosteaa ja pieneksi pilkottua, sitä oli helppo syödä ja se oli maistuvaa. Myös palvelu oli ystävällistä ja hyvää! (Arvioitu 30.10.2016)
Todella hyvääArvioinut: Eveliina
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Todella hyvä ja maukas annos, ehdoton lemppari! (Arvioitu 20.10.2016)
Grillatut kasvikset, nam!Arvioinut: Walle
Koko
Maku
Hinta
Hinta-laatusuhde
Olen muutaman kerran syönyt aterian, ja aina on tullut hyvä mieli. Raikkaat maut, monipuolinen valikoima kasviksia ja riittävästi syötävää. Suosittelen! <3
P.S. Annos marinoidulla tofulla on ilmeisesti uusi, täytyypi tulla kokeilemaan. (Arvioitu 27.9.2016)
Hyvää ruokaaArvioinut: PippuRiina
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Mieheni kanssa syötiin yhdessä Combo kahdelle, tosi hyvä ja meksikolaistyyppinen toisin kuin Expressin hampurilaisateriat. (Arvioitu 15.1.2016)
Liha ja kana oli huippuhyvää!Arvioinut: eeniemi
Koko
Maku
Hinta
Hinta-laatusuhde
Ruokaan kuului myös salaattipöytä (salaattia, tomaattia, kurkkua, oliivia, raejuustoa, nachos-lastuja&dippiä niille).

Kypsyysasteen naudanlihalle sai valita ja otimme naudanlihan mediumina. Lihan kypsyys oli kyllä aivan ihana! Mausteet oli kohdallaan. Pisteet todellakin siitä Pancho Villalle.
Kana oli mehevää, sekä hyvin maustettua.
Pitkästä aikaa hyvää lihaa ja kanaa muuallakin, kuin kotona. I-H-A-N-A-A-! ☺
Pidin myös lihan&kanan tarjoilutavasta. Valurautapannu oli hyvä tarjoiluastia. Ruoka pysyi lämpimänäkin paremmin.

Se, mistä en pitänyt oli, että salsaan oli käytetty jotain yrttiä, mistä en pitänyt.
Pavut ja maissi... Maissi oli varmaankin jostain purkista, ei kovinkaan hyvää.
Guacamole ei maistunut oikein miltään. Lähinnä pahalta, jos miltään muulta. Siitä tuli paha maku myös tortillaan. Liekö jotain jauhetta, jonka pitäisi maistua avokadolta, vaan ei maistu.

Ruokaa meni keittiöön takaisin valitettavan paljon, sillä annoksella oli kokoa. Todellakin KOKOA!!!
Keskustelimmekin että, jos annoksessa olisi ollut nachos-lastuja, niin se olisi ollut vehnätortillaa parempi. Emme kumpikaan innostuneet tortilloista.
Jos olisi mahdollisuus valita tortillojen sijaan nachos-lastuja tms. , sillä kotioloissakaan tortillat ei oikein toimi kummallekkaan.

Muut osiot oli kunnossa. Jopa jalapenot oli hyviä ja niistä löytyi vähän tulisuuttakin. Ei mitenkään yltiöpaljon, sillä muutoin seuralaiseni ei olisi pystynyt syömään niitä.

Saimme myös ottaa kahvia, tai teetä.Tarjolla oli tavallisen ohella myös maustettua teetä, kuten esim.mustaviinimarjan makuista.

Tiedän, että jos vielä menen Pancho Villaan, otan ehdottomasti naudanpihvin. Toivottavasti liha vakuuttaa minut silloinkin laadustaan. Sillä se oli selkeästi annoksen huippu. Lihalle ja kanalle 5- / 5 . ;)

P.S. Tarjoilijat oli mukavia! (Arvioitu 11.12.2015)
Loistava kokonaisuus!Arvioinut: Sisu
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Fajitas combo kahdelle on aina loistava valinta! Ruokaa on sopivasti (lihaa voisi olla hieman enemmän) ja maut ovat todellakin kohdillaan. Pieni miinus salaatissa olevasta sipulista, mutta muuten todellakin suosittelen kaikille. (Arvioitu 18.10.2015)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Combito Fajitas

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Takeaway