Jukatanin lohta (L,G)

Pariloitua lohta ja grillikasviksia. Valintasi mukaan aurajuustokastike, tumma pippurikastike tai kermainen paholaisenkastike.

Annos sisältää valintasi mukaan Talon ranskalaiset, Talon lohkoperunat, ristikkoperunat, bataattiranskalaiset, uuniperunan, salaatin, tomaattisen riisin tai grillatut kasvikset.
Hinta:
21,90 €

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (23)

Uusi suosikkiniArvioinut: Namimassu
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Omalle kohdalleni osui erittäin onnistunut lohiannos. Mehevä kala rapealla pohjalla, ei liikaa öljyä, muutamat paistetut vihannekset ja hyvät, mausteiset ja rapeat ranskalaiset. Paholaisenkastike oli loistovalinta kalan kaveriksi. Täyttävä ja herkullinen, varmasti otan toiste. (Arvioitu 20.5.2019)
KestosuosikkiArvioinut: Foodie
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Olen pariin otteeseen tilannut annoksen kermaisella paholaisen kastikkeella. Kastike sopii erinomaisesti lohen kanssa. Annos on kuitenkin liian öljyinen, siitä lähtee piste. Kala oli myös suolaisen puolella, mutta kastike neutraloi sitä. Annos on täyttävä ja kutakin raaka-ainetta juuri sopivasti. (Arvioitu 6.4.2019)
Täydellinen paholainen kastikkeellaArvioinut: Kake eurajoelta
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Onnistunut annos (Arvioitu 6.4.2019)
Aurajuustokastike sopi hyvin lohen kanssa. Tarpeeksi grillivihanneksia.Arvioinut: Ruokailija
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Paremman puolella. Salaatti lisukkeena runsas. (Arvioitu 31.7.2018)
Hirveää kuraaArvioinut: Tiina
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Otin lohi annoksen kasviksilla ja odotin vesi kielellä annostani mutta kun se viimein tuli olin hyvin pettynyt kasvikset kirjaimellisesti uivat öljyssä! Varsinkin parsat olivat suurin osa palaneet ja loput uivat öljyssä ällöttävää omaan makuuni myös lohi oli hyvin hyvin kuivaa. iso pettymys koko annos ja hinta kirpaisi, koska en kerta kaikkiaan voinut syödä annosta loppuun ja nälkä jäi. mielestäni hinta laatu suhde kusee aika huolellla ja öljyllä mässäily aivan liiallista! En tilaa tätä annosta enää koskaan! (Arvioitu 17.4.2018)
Todella hyvä!Arvioinut: nb67
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Varmasti otetaan uusiksi joskus. (Arvioitu 7.4.2018)
Jäi syömättäArvioinut: Sari
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Tilasin tämän lohiannoksen Aurajuustokastikkeella ja lisukkeeksi otin uuniperunaa. Annos näytti äkkiseltään hyvältä ja kahden suuren uuniperunan kanssa tarjoiltuna todella täyttävältä. Maku oli kuitenkin suuri pettymys, sillä lohi ja sen alle laitetut kasvikset olivat niin öljyisiä, että öljyn maku peitti kaiken muun alleen. Harvoin jää ravintolassa annos kesken, mutta nyt en pystynyt syömään edes puolia kun tuli raja vastaan. Kuvan annos näyttää hyvältä, mutta todellisuus oli jotain muuta. Sain pienen hyvityksen hinnasta kun mainitsin asiasta, siitä plussaa. (Arvioitu 18.3.2018)
Loistava !Arvioinut: Tarja
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Paras lohiannos, jonka olen ravintolassa syönyt. (Arvioitu 8.3.2018)
Odotin enemmänArvioinut: Kuopio
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Kasvikset (etenkin parsakaali) palaneita ja erittäin suolaisia. Salaatti ui öljyssä. Lohi hyvä kypsyydeltään mutta melko suolaton. Aurajuustolastike oli erittäin hyvä. En tilaa uudelleen. (Arvioitu 15.2.2018)
SurkeaaArvioinut: Dome
Koko
Maku
Hinta
Hinta-laatusuhde
Lohta paholaisen kastikkeella lounaalla: yhtä öljyistä mössöä koko annos. (Arvioitu 29.12.2017)
Kuiva känttyArvioinut: Hyh
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Ihan hirveä annos, lohi oli rutikuivaa ja mautonta. Myös vihannekset olivat hirveitä, aivan palaneita. Harmittaa hukkaan menneet rahat. Ainoa plussa oli aurajuustokastike, se oli syötävää. (Arvioitu 8.12.2017)
hyvää, mutta vähänArvioinut: tzeitzei
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Annos oli oikein makoisa, mutta yli kahdella kympillä toivoisi ketjuravintolasta saavan enemmän kuin vajaa puolisenttisen lohisiivun. Grillattu parsakaali oli erityisen hyvää. (Arvioitu 3.12.2017)
Ihan hyvä annosArvioinut: raahelainen
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Muistin mainita toiveen vähäsuolaisuudesta ja mehevästä lohesta - ei siis liikaa paistettuna, myös rasvaa/öljyä kohtuudella. Toimi. Tilausta sai kyllä odotella kauan. (Arvioitu 18.11.2017)
TäydellinenArvioinut: Mirkku
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
En ole hetkeen syönyt mitään näin hyvää! Rasva ja suola, se sen tekee ;) Ei sovi jokapäivän lounaaksi mutta herkutteluhetkeen mitä parhain! (Arvioitu 27.10.2017)
Hyvää mutta suolaistaArvioinut: OlipaHyvää
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Ostin saman annoksen aiemmin; silloin pyysin vähäsuolaisen ja sain. Annos oli aivan mahtava, olin myyty. Nyt jäi sama toive esittämättä, ja suolaa olikin liikaa makuuni, sekä pippuria, jita sai kaapia päältä pois. Ehdottomasti ensi kerralla palaan taas vähäsuolaisempaan (ja vähämausteisempaan) versioon.

Palvelu hyvää, erinomaista. Musiikki mukava, hieno tunnelma. Kivan näköinen paikka, vaikka pieni. (Arvioitu 6.10.2017)
Erinomainen Arvioinut: Mira
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Oikein maukas, täytyy ottaa toistekkin. (Arvioitu 11.6.2017)
Kauhea kokemusArvioinut: Emma
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Annos oli niin öljyinen että traumat jäi, sitä oli yli sentin kuuma kerros parilalla. Pyysin toisen lautasen että pystyin vähän puristelemaan öljyä pois vihanneksista, mutta maku oli ihan hirveä.. Kylmä bbq kastike (lounashintaan kuuluva) ei sopinut lainkaan annokseen, ja lohkoperunat olivat jauhoisen makuisia, ei edes suolaa mukana. En tule toiste. (Arvioitu 18.3.2017)
mahtavaaArvioinut: jaapa
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
suussa sulavaa , parempaa saa hakee aika kaukaa jos sieltä edes löytyy....MERCI (Arvioitu 28.1.2017)
suosittelen Arvioinut: TM
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Kannattaa kokeilla (Arvioitu 8.10.2016)
Parasta mitä pancho tarjoaaArvioinut: Jupi
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Tämän tilaan aina. Ei mitään perus hampurilais- tai tortillamättöä. Kalaa on reilusti ( tosin tässä vaihtelua ravintoloitten välillä :( ) ja maustetta mukavasti. (Arvioitu 6.9.2016)

Tuotteet 1-20 / 23

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jukatanin lohta (L,G)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Takeaway