Beef Is More (L,G)

Blackened Cajun -maustettu pariloitu naudan ulkofileepihvi, ylikypsää naudan lapaa, pariloitua maissintähkää, makeita chilipisaroita ja keittiömestarin pippurikastiketta.

180g 24,90€
360g 29,90€

Annos sisältää valintasi mukaan talon ranskalaiset, talon lohkoperunat, ristikkoperunat, bataattiranskalaiset, uuniperunan, salaatin tai grillatut kasvikset.
Hinta:
24,90 €

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (10)

Riitti jopa lapsille!Arvioinut: Gorechest
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Aivan mahtava kokonaisuus, myös lapseni nauttivat siitä! Tulen asioimaan myös omalla rahalla joskus. (Arvioitu 9.8.2018)
Uber MainioArvioinut: Anagonda
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Kerrassaan loistava/mainio yllätti vaika olinkin lukenut arvostelut etukäteen, myös paisto onnistunut medium, Kampissa, kaikinpuolin mahtavan mukava ruokailukokemus. Jälkiruokakin loistava... Tulen asioimaan myös omilla rahoilla :-) (Arvioitu 26.5.2018)
Hieman pettynyt.Arvioinut: Harri
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Luin arvostelut ennen syömään menoa ja se oli ehkä virhe. Odotukset olivat ehkä turhan korkealla. Pihvi oli paistettu hyvin ja maku oli ok. Kastike ja muut lisukkeet olivat liian suolaisia. Bataattiranskikset olivat mahtavia + dippi. (Arvioitu 10.4.2018)
Pääsiäisen parasArvioinut: Tojopa
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Kerrassaan loistava annos. Otin tuplana, joten seurueen muutkin jäsenet pääsivät toteamaan laadun tuhdin näytepalan muodossa. Otan varmuudella toistekin tämän herkun. (Arvioitu 31.3.2018)
Erittäin hyvää!Arvioinut: Sampades
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Todella onnistunut ja kaikinpuolin mahtava annos! Pienemmässä koossa tilasin, eikä kyllä nälkä jäänyt. Syön varmasti toistekin. (Arvioitu 4.3.2018)
Paras maistamani annosArvioinut: Beef eater
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Pihvi oli murea, lapa kerrassaan loistava, kastike oli herkullista! Todella todella hyvää! Vähän jotain "vihreää" olisi vielä kaivannut mutta maultaan täys 10! (Arvioitu 25.1.2018)
Oli kyllä 5/5Arvioinut: Liiben Raigen
Koko
Maku
Hinta
Hinta-laatusuhde
Nyt täytyy kyllä sanoa ettei ollut 5/5 vaan tää oli 55555/5 (Arvioitu 29.12.2017)
Kyllä oli hyvä annosArvioinut: TT
Koko
Maku
Hinta
Hinta-laatusuhde
Olin todella tyytyväinen annokseen. Todella hyvää oli. Otan kyllä toistekkin. (Arvioitu 16.12.2017)
Otan toiste. Arvioinut: Lihansyöjä
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Paisto ainakin Satakunnankadulla ammattimainen. Medium miinusta tahtoo olla vaikea saada. Tupla lihoilla (360g) myös erityisen täyttävä. (Arvioitu 9.12.2017)
Loistava kokonaisuus.Arvioinut: EatAndTravelWithMake
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Reilu annos. Hyvä esillepano. Erinomainen paisto. Maukas kastike. Hyvistä raaka-aineista tehty. Miellyttävä fiilis jäi tästä. Suosittelen kaikille isoonkin nälkään. (Arvioitu 28.10.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Beef Is More (L,G)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Koko
Maku
Hinta
Hinta-laatusuhde
Takeaway