Kasvissalaatti (L,G,V)

Chili con vegeä, Talon guacamoledippi.

Salaattisekoitusta, marinoitua paprikaa, pico de gallo -salsaa, kurkkua, marinoitua punasipulia, paahdettuja kurpitsansiemeniä, makeita chilipisaroita, cantaloupemelonia, nachoja, pariloitua maissintähkää ja yrttiöljyä.
Hinta:
14,90 €

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (4)

Positiivinen yllätysArvioinut: Nälkä lähti
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Annos on hintansa arvoinen, ruokaisa ja monipuolinen salaatti. Tuoreet kasvikset, erilaisia makuja ja kevyesti öljykastiketta. Lämmin kasvislisuke oli maukas (sisälsi soijasuikaleita ja papuja). Hyvä kokonaisuus - joskin ei pieneen nälkään :) (Arvioitu 29.12.2018)
kyllä tämän isomman nälänkin vie !Arvioinut: sipulifaniellu
Koko
Maku
Hinta
Hinta-laatusuhde
vautsi ja namskis !
oli ideaparkissa ainakin koko ja maku kohdillaan! tykkäsin ettei ollut mitään ylimääräsiä kastikkeita ja kasvikset oli tosi tuoreita.
koko oli valtava ja syön varmasti uudestaan kun enskerralla käydään!:) (Arvioitu 19.4.2016)
Hyvää!!! Arvioinut: castameren
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Tykkäsin tosi paljon! Annos oli ainakin turun panchossa tosi ison kokoinen ja maittava! Ei myöskään mitään juustokastikkeita yms turhuuksia, vaan kasvikset maistuivat tuoreilta ja maukkailta! Syön myös uudestaan! (Arvioitu 17.2.2016)
muutos huonompaanArvioinut: parsakaalifani
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Oli ennen isompi, sisälsi myös riisiä ja leivän - nyt ilmeisesti pelkkiä kasviksia, mikä vähän harmittaa, sillä hinta on noussut mutta jo valmiiksi edulliset raaka-aineet ovat vähentyneet. Maun puolesta neljä tähteä, kaikki ihanien grillattujen, vähän makeiden parsakaalien ansiosta! (Arvioitu 28.10.2015)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kasvissalaatti (L,G,V)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Takeaway