Hot Hot

Brioche-sämpylä.
120g naudan täyslihapihvi tai kanan rintafileetä 120g, tulista maustettua ranskankermaa, Monterey Jack -juustoa, tomaattia, marinoitua punasipulia ja salaattia.

Tee Hot Hotista Xtra-hot Ahjokastikkeella, 0,50€.

Annos sisältää valintasi mukaan salaatin, Talon ranskalaiset, ristikkoperunat, bataattiranskalaiset tai Talon lohkoperunat. Perunoilla mukana Panchon remudippi.

Kaikki hampurilaiset saatavana ruiskuorella tai gluteenittomalla sämpylällä. Kysy lisää tarjoilijalta.
Hinta:
14,90 €

Lisätäytteet

Lisätäytteet

Kananmuna 1,00€
Pekoni 1,00€
Cheddarjuusto 1,00€
Tomaatti 1,00€
Monterey Jack -juusto 1,00€
Maustekurkku 1,00 €
Vuohenjuustokiekko 2,50€
Jalapeno 1,00€
Hampurilaispihvi 100g 3,50€
Hampurilaispihvi 120g 3,90€

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (28)

Hyvä oli.Arvioinut: Öz
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Jos on kova nälkä suosittelen ottamaan alkupalaksi jotain.
Tulisuus yllätti positiivisella tavalla. Yleensä tulisuus pamahtaa samantien ja peittää kaiken maun, mutta tässä tulisuus ei iskenyt samantien, vaan jälkikäteen, joten hampurilainen yllätti todella positiivisesti.
Eikä tulisuus ollut liikaa omaan makuun. (Arvioitu 15.7.2020)
Hyvä maku, liian mietoArvioinut: Jere
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Maku oli todella hyvä, mutta ei ollut niin tulinen kun odotin. Liian mieto minun mielestäni. (Arvioitu 5.6.2020)
Mahtavaa!Arvioinut: LegendaMies69
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Et voi mieheksi itseäsi sanoa, jos tästä et tykkää! Älyttömän tulinen, niin kuin sen pitäisikin olla! Mahtavan makuinen myös! Ranskikset remuladilla täydentävät annoksen täydellisesti!

Myötistä vauvasuille, jotka eivät tätä makunautintoa pysty syömään! 5/5! (Arvioitu 23.9.2019)
Liian tulinenArvioinut: Pioneeri87
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Paljon on tullut syötyä tulisia ruokia ja etenkin hampurilaisia. Tulisuus yllätti ja ei siinä positiivisessa mielessä. Peittää täysin kaiken muun maun ja joutui kaapimaan käytännössä kaiken ranskankermasoossin pois välistä, että hampurilainen olisi edes jotenkin siedettävä syödä. (Arvioitu 20.1.2019)
LoistavaArvioinut: Keijo
Koko
Maku
Hinta
Hinta-laatusuhde
Sopivan tulinen ja hyvän makuinen! (Arvioitu 4.1.2019)
LoistavaArvioinut: J
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Otin Ahjo kastikkeella ja oli kyllä mahtavan makuinen ja kerrankin tarpeeksi tulinen ravintolan ruoka (Arvioitu 30.12.2018)
Huippu!Arvioinut: Burgerman
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Tämä on syömistäni hamppareista herkullisin! Omaan makuun briochi ei niin hyvä mutta onneksi voi vaihtaa ja lisä pihvin saa myös isompaan nälkään. (Arvioitu 29.12.2018)
Mauton ja kallisArvioinut: DC7R
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Oli kyllä täydellinen pettymys tämä hampurilainen. Tulisuus oli ihan ok, mutta ei tässä kyllä ollut mitään makua. Sama kuin ostaisi kaupan mikrohampurilaisen ja laittaisi väliin jotain Poppamiehen mietoa kastiketta. Pihvi edes vähän pelasti, joten sen perusteella annan juuri ja juuri kaksi tähteä. (Arvioitu 27.10.2018)
Tulisuutta kaipaaArvioinut: Poppamies
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Tämä ei kyllä ollut tulinen laisinkaan, mutta harvoin tuliseksi mainostetut tuotteet muuallakaan ovat (toisaalta, mikä on yhdelle mieto, on se toiselle tulinen).
Muuten hampurilainen oli erittäin maukas. (Arvioitu 27.9.2018)
Äbsölytli fantastikArvioinut: Nipa
Koko
Maku
Hinta
Hinta-laatusuhde
Tää kanan rintafileellä, ruiskuorella ja baturanuilla ihan best <3 ja viellä tulinen! Aahh, iso kiitos että teillä saa muokata itselle sopivaksi annoksia! (Arvioitu 21.9.2018)
Aikamoinen JytkyArvioinut: KrisToast
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
En ajatellut sen olevan niin tulista mitä oletin. Sain myös yllätyksenä tietää että välissä oli Poppamiehen Ahjo kastiketta.
Burgeri ei ollut vain tulinen mutta myös erittäin herkullinen. Suosittelen kaikille tulisen ruuan ystävälle. (Arvioitu 21.8.2018)
Ärhäkän tulinenArvioinut: Esa
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Tulisen ruuankin ystävän yllätti ilmeisesti poppamiehen ahjo kastikkeeseen perustuva chili ranskankerma. Menussa olisi hyvä mainita että on ihan oikeasti tulinen. (Arvioitu 18.8.2018)
joopasen jooArvioinut: tqpsa
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
täydellisen hyvä (Arvioitu 11.8.2018)
Liian tulinenArvioinut: Ant
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Miltä maistui pihvi? Ei hajuakaan, kun kolmen haarukkasyötön jälkeen poltteli keuhkoa.
Ei annettu palkintoa, vaikka söin kiltisti loppuun asti. Hiki otsassa! (Arvioitu 10.8.2018)
Loistava hampurilainen.Arvioinut: tuomio
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Ilmeisesti amatöörit ovat kommenteista päätellen käyneet tätä hampurilaista kokeilemassa, joten ennalta luulin että hampurilainen on erittäin tulinen. Tulisuus oli kuitenkin korkeintaan Schiracha-kastikkeen luokkaa (jota löytyy jokaisen vähänkin mausteisemman ruoan päälle ymmärtävän jääkaapista). Maku kuitenkin oli erinomainen, potkua oli juuri sopivasti ja bataattiranskalaiset kruunasivat aterian. Omaan makuuni potkua olisi voinut olla lisääkin, mutta olin silti erittäin tyytyväinen herkulliseen ateriaan. (Arvioitu 9.12.2017)
2Arvioinut: tk
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Burgerissa oli aika tulinen kastike, joka oli imeytynyt pohjalla olevaan sämpylään. Kastikkeen tulisuus on ihan ok, mutta kannattaa pyytää kastike erillisessä kupissa, josta sen voi annostella itse vaikkapa pihvin päälle. Lisukkeena olleet bataattiranskalaiset olivat rapsakoita ja hyvän makuisia. (Arvioitu 27.11.2017)
Liian tulinenArvioinut: P
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Pidän tulisesta ruuasta, mutta siinä vaiheessa menee yli kun syöminen on tuskallista tulisuuden takia. Hampurilaisessa oli tulisuuden lisäksi vain yksi maku eikä sekään ollut kovin hyvä. Kana oli mautonta, tai sitten makuaisti ei toiminut kun hampurilainen oli niin tulinen. Kannattaisi kyllä mainita että tämä on TODELLA tulinen. Puolet jäi syömättä, harmittaa kyllä kun oli aika hintava puolikas väkisin syöty hampurilainen. (Arvioitu 20.11.2017)
Sikahyvää!Arvioinut: Eli
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Oikein hyvä hamppari, sopivasti tulinen näin tulisen ruuan ystävälle :) hieman hintava, mutta hampparin mahtava maku kyllä korvaa sen. Suosittelen! (Arvioitu 7.8.2017)
Hyvä hampurilainen tulisen ruuan ystävälle! Arvioinut: Chilimuija
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Oli tosi hyvä hampurilainen! Premium pihvi oli täydellinen! Tulisuus potkaisi tarpeeksi. Hyvä sellaiselle, jolle chiliburger on vähän pliisu :) (Arvioitu 17.7.2017)
Tarvitsee varoituksen tulisuudestaArvioinut: Meri
Maku
Hinta
Koko
Hinta-laatusuhde
Aikaisemmin syömän chili-hampurilaiset ovat olleet Kysyjä tähän verrattuna. Tulisuus peitti kaikki maut alleen tottumattomalla syöjällä. Saisi olla varoitus että on ihan oikeasti tulinen. (Arvioitu 17.6.2017)

Tuotteet 1-20 / 28

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hot Hot

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hinta
Koko
Maku
Hinta-laatusuhde
Takeaway